Sesiunea de primire a cererilor de finantare pentru exploatatiile agricole se prelungeste pana la 31 iulie 2014

calendar-MADR.jpg

calendar MADRAgentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) anunta prelungirea termenului limita pentru depunerea de proiecte aferente Masurii 121Modernizarea exploatatiilor agricole„, pana la data de 31 iulie 2014. Astfel, perioada de desfasurare a sesiunii de primire de proiecte pentru Masura 121 este 20 mai 2014 – 31 iulie 2014.

Prelungirea sesiunii cereri de proiecte vine in urma deciziei Autoritatii de Management pentru PNDR din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, ca urmare a solicitarilor directe primite din partea potentialilor beneficiari.

Motivele care au determinat solicitarea prelungirii au fost lipsa timpului necesar pentru eliberarea avizelor si autorizatiilor de catre institutiile competente, precum si suprapunerea cu actuala campanie de recoltare, fapt ce a produs intarzieri in intocmirea Dosarului Cererii de Finantare.

Depunerea proiectelor se va face la sediile Oficiilor Judetene pentru Finantarea Investitiilor Rurale (OJFIR), in intervalul orar 09:00 – 14:00 (pentru fermele de familie) si on-line, pe www.apdrp.ro. Solicitantul de finantare trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in Ghidul Solicitantului aferent acestei masuri.

Reamintim faptul ca Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) s-a reorganizat si a devenit Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR).

Sursa: AFIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top