Sesiuni de informare pentru antreprenori legate de finantari de la bugetul de stat

Biroul Romania HUB organizeaza o noua serie de sesiuni de informare in perspectiva lansarii, incepand cu luna iulie 2016, a patru programe cu finantare de la bugetul de stat:
–     Programul national de microindustrializare – MICROINDUSTRIALIZARE;
–     Programul national pentru infiintarea si dezvoltarea IMM-urilor in mediul rural – RURAL;
–     Programul national de dezvoltare a activitatilor de comerializare a produselor si serviciilor din piata – COMERT;
–     Programul national pentru dezvoltarea antreprenoriatului in randul femeilor din sectorul IMM – FEMEIA MANAGER.

Antreprenorii vor primi informatii despre programele derulate de directia de specialitate a ministerului, informatii detaliate despre conditiile de eligibilitate si vor fi indrumati cu privire la pasii pe care trebuie sa-i parcurga pentru a se inscrie la aceste programe si a beneficia de finantare pentru afaceri.

Sesiunile de informare vor avea loc in zilele de 5 sau 7 iulie 2016, iar pentru inscriere participantii trebuie sa trimita un e-mail de confirmare la [email protected] cu datele de contact si optiunea de participare intr-una dintre zilele mentionate. Nu se percep taxe de participare!

Tematica va fi aceeasi la fiecare sesiune. Evenimentele vor avea loc intre orele 10:00 – 12:00, la sediul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri din Calea Victoriei nr. 152, etaj 1, cam. 112, sector 1, Bucuresti. Accesul in sala este permis numai pana la ora 10:00!

Este indicat sa fie consultate in prealabil  procedurile pentru fiecare program in parte pentru a putea participa interactiv la sesiunea noastra de informare.

Sursa: AIPPIMM

0 Replies to “Sesiuni de informare pentru antreprenori legate de finantari de la bugetul de stat”

  1. Nedela spune:

    Programele cu finantare de la bugetul statului sunt adresate societatilor la nivel national. De ce exista sesiuni de informare doar la nivelul regiunii Bucuresti, atata timp cat exista si organisme de implementare la nivel regional ( cele 8 OTIMMC-uri). Este oare corect ca de aceaste informari sa beneficieze doar o anumita regiune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top