Statie de epurare la Vladeni

Contractul de retehnologizare a Statiei de Epurare Vladeni a fost castigat de o firma ieseana.

Lucrarea finantata prin Fondul European de Dezvoltare Regionala a fost estimata de Consiliul Judetean (CJ) la 1,9 milioane de lei.

La licitatie si-au prezentat ofertele doua firme din Iasi, dar si una din Bacau.

„Dupa deschiderea si analizarea ofertelor, lucrarea a fost adjudecata de o firma ieseana, Conest SA. Aceasta societate a avut cea mai avantajoasa oferta financiara, angajandu-se sa execute lucrarea pentru 1,36 milioane de lei fara TVA”, a precizat Sebastian Tataru, purtatorul de cuvint al CJ.

A doua oferta ca valoare apartine unei firme bacauane, SC Motris Company SRL, care a avut o oferta de 1,4 milioane de lei, fara TVA.

Cea de-a doua firma ieseana inscrisa la licitatie, analizata de Serviciul de Achizitii al CJ, este SC Instalatii Grup SRL, care a cerut pentru reabilitarea statiei de epurare aproximativ 1,63 milioane de lei.

Castigatoarea ofertei, firma Conest, a anuntat recent disponibilizarea a 200 dintre angajati. Constantin Orhei, patronul firmei, nu a putut fi contactat pentru a preciza daca executia lucrarii castigate va fi afectata in vreun fel de concedieri.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *