Lansare cerere de oferta pentru atribuirea contractelor „Panotaj outdoor 2009”

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a lansat invitatia de participare la cererea de oferta prin mijloace electronice, pentru serviciile de campanii de publicitate, CPV: 79341400-0.

Obiectul contractului il constituie campania de outdoor advertising in cele 6 municipii resedinta de judet de la nivelul Regiunii Nord-Est.

Atribuirea contractelor se va face pe loturi: Lot 1 – Afisaj stradal si in aeroporturi si Lot 2 – Afisaj electronic.

Invitatia de participare este publicata pe site-ul dedicat www.e-licitatie.ro, cu numarul 218482 din data de 06.07.2009, avand toata documentatia de atribuire anexata.

Data-limita de depunere a ofertelor prin intermediul SEAP este 17.07.2009, ora 15.00. Toate elementele constitutive ale ofertelor vor fi depuse in SEAP in format electronic si semnate electronic pe baza de certificat digital calificat valid emis de furnizor de servicii de certificare acreditat in conformitate cu legea semnaturii electronice.

Fara semnatura electronica (documentele originale scanate si postate in SEAP), este necesara transmiterea acestora si pe suport hartie, intr-un exemplar original, la sediul ADR Nord-Est din Str. Lt. Draghescu nr. 9, 610125, Piatra Neamt.

Documentatia de atribuire

Sursa: Info Regio Nord-Est

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.