Firma care a inghitit RADIX Iasi a prins 175.00 de euro, fara licitatie, de la ministerul lui Dan Carlan

Ministerul Mediului a dat firmei Ness Romania, la finalul lunii aprilie, un contract de 740.180 lei (circa 175.000 euro) cu TVA prin negociere directa, pentru extinderea sistemului de gestionare de documente la autoritatea de management si organismele intermediare POS Mediu.

Reprezentanti ai autoritatii de management POS Mediu sustin ca serviciile suplimentare nu pot fi separate de contractul initial, atribuit, prin licitatie deschisa in 18 decembrie 2008.

Pretul contractului initial a fost de 1.254.034,80 lei, respectiv 348.343 euro, la care se adauga taxa pe valoarea adaugata (TVA), iar cel al contractului atribuit in final de aprilie a fost de 622.000 lei plus TVA.

„Sursa de finantare a prezentului contract provine de la bugetul de stat, urmand ca 75% din totalul cheltuielilor eligibile aferente contractului sa fie rambursate din Fondul European de Dezvoltare Regionala”, se precizeaza in anuntul de atribuire.

Reamintim ca Ness Romania e firma ce a intrat pe piata prin inghitirea Radix Iasi, operatiune in urma careia omul de afaceri Gabriel Mardarasevici a primit cca 7 milioane euro. Mardarasevici a anuntat insa de acum cateva luni ca a rupt orice legatura cu Ness.

Mai multe detalii: www.iasicastiga.ro.

Sursa: www.iasicastiga.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *