MCSI a dat startul licitatiei publice pentru lansarea conceptului e-Romania

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a dat startul licitatiei publice pentru prima etapa a implementarii portalului e-Romania, privind achizitionarea primei secvente de servicii necesare.


„Durata acordului cadru este de 45 de luni, care se vor derula incepand din momentul castigarii licitatiei, aceasta prima etapa desfasurandu-se pana in 2013. Serviciile care fac obiectul viitorului contract sunt: e-Contribuabil, e-IMM-uri, e-Autorizatii, e-Mediu, e-Cetatean, e-Justitie, e-Auto, e-Functionari publici, e-Educatie, e-Turism, e-Cultura, e-Agricultura, e-Vama si e-Statistica”, a subliniat Gabriel Sandu, ministrul Comunicatiilor.


Proiectul prezentat de MCSI corespunde unei finantari multianuale care va permite furnizarea electronica a serviciilor publice de mare impact, va pune la dispozitia unui numar cat mai mare de institutii, societati comerciale si cetateni a tuturor informatiilor de baza, pentru cresterea calitatii vietii si va asigura un grad adecvat de siguranta, de confidentialitate si de transparenta.


Mai multe detalii:www.capitalul.ro

Sursa: Capitalul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *