A fost semnat contractul privind elaborarea strategiei de dezvoltare a Municipiului Lugoj

Contract, strategie de dezvoltare, Lugoj, Fondul Social European

Pe 10 iulie, la sediul Primariei Lugoj a avut loc semnarea contractului de elaborare a strategiei de dezvoltare a municipiului Lugoj cu firma de consultanta desemnata in urma procedurii de achizitie publica. Contractul se deruleaza pe durata a 21 de saptamani, timp in care firma de consultanta va desfasura o munca specifica de cercetare, analiza si prognoza.

De asemenea, in aceasta perioada sunt programate si o serie de intalniri cu caracter public cu principalii factori de decizie si actori politici, economici si sociali de la nivel local in vederea identificarii principalelor coordonate si directii pe care trebuie sa se axeze dezvoltarea municipiului Lugoj pe termen scurt si mediu.

Proiectul „Pasi spre o dezvoltare durabila – Elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Municipiului Lugoj” are o durata de implementare de 12 luni si o valoare totala de 222.910 lei, din care finantarea nerambursabila reprezinta 218.450 lei, iar contributia locala 4.460 lei.

Obiectivele urmarite prin implementarea proiectului vizeaza:
– dezvoltarea durabila a municipiului Lugoj prin cresterea calitatii deciziilor in administratia publica locala si prin formularea clara a politicilor publice;
– imbunatatirea capacitatii de planificare strategica a administratiei publice din municipiul Lugoj.

Scopul proiectului il constituie elaborarea unei Strategii de Dezvoltare a Municipiului Lugoj pe perioada 2009-2013.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *