CJ Iasi isi cumpara un Ford cu bani de la UE

Consiliul Judetean (CJ) se pregateste de cumpararea unei masini cu bani europeni.

In timp ce la majoritatea licitatiilor organizate de CJ agentii economici se bat in oferte care scad chiar pana la valori de 20% din valorile estimate ale contractelor, procedurile de achizitie ale masinii se afla la a treia organizare din cauza lipsei ofertelor.

Singura oferta de masina a fost inregistrata la CJ miercuri, in ultima zi in care acest lucru era posibil intrucat expira termenul de depunere al ofertelor chiar si la cea de-a treia licitatie.

Singura firma care s-a aratat interesata a fost Grupul Tester, al carei patron este omul de afaceri iesean Bogdan Pitigoi.

„Oferta depusa de catre Tester este un autoturism Ford C-Max 1.8 TDCI, la un pret de 59.000 de lei, in conditiile in care estimarea CJ era de 63.255 de lei”, a precizat Sebastian Tataru, purtatorul de cuvant al CJ.

Proiectul Sustinerea Politicilor de Identitate Comunitara (SPIC), in cadrul careia este prevazuta achizitia autoturismului, urmareste valorificarea patrimoniului rural cu potential turistic din zona transfrontaliera Iasi – Ungheni si are o valoare de 81.600 de euro.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *