Forum national „Achizitiile publice in Romania”, 30 octombrie 2009

Revista de achizitii publice va invita sa participati la Forumul national Achizitiile publice in Romania, 30 octombrie 2009, Bucuresti, Centrul de conferinte – Hotel Athenee Palace Hilton.

Scopul acestei actiuni il constituie insusirea competentelor pentru reducerea duratei procesului de achizitii publice, imbunatatirea procedurilor de lucru, schimbul de concepte si opinii cu privire la atribuirea contractelor de achizitie publica intre participanti si specialistii prezenti.

Ultimele modificari legislative prezentate pe parcursul evenimentului, urmeaza a identifica aspecte privind managementul contractelor de achizitii publice si se adreseaza: reprezentantilor autoritatilor publice centrale si locale, reprezentanti ai agentiilor si autoritatilor guvernamentale, consultanti, reprezentanti ai operatorilor economici, juristi si avocati, experti si manageri implicati in problematica achizitiilor si investitiilor.

Lectori – invitati:

– Cornelia NAGY – Director General Unitatea pentru Coordonarea si Verificarea Achizitiilor Publice;

– Octavian CONSTANTINESCU – Specialist in achizitii publice din cadrul Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice;

– Adrian CEPARU – Avocat, specialist contestare in materia achizitiilor publice.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top