Proiectul Melaniei Mandas Vergu, anchetat de AMPOSDRU

proiect, Melania Mandas Vergu, ancheta AMPOSDRU, fonduri

Vergu este verificata dupa ce a afirmat ca si-a renovat cu fondurile primite locuinta, in care se afla si sediul firmei sale.

„In urma raportului vom sti care este situatia acestui proiect. Vom intocmi acest raport de verificare preliminar. Pana nu vom face acea vizita la fata locului, nu ne putem pronunta. Nu stim inca ce cheltuieli a facut dansa in cadrul proiectului. Luni, va vom putea spune acest lucru”, a declarat directorul AMPOSDRU, Cristina Zevedei.

In urma verificarilor rambursarea fondurilor europene, asteptata de Melania Mandas Vergu, ar putea fi blocata.

„S-a amenajat sediul. Este si locuinta mea, care este data in locatie prin Registrul Comertului”, a declarat Vergu.

In ceea ce priveste prima transa a fondurilor, de 1,5 milioane de lei, fosta consiliera a ministrului Educatiei a declarat ca acesti bani au fost folositi pentru dotari, astfel incat toti membrii echipei de management sa primeasca laptopuri si telefoane mobile.

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a demis-o aseara pe Melania Mandas Vergu din functia de consilier. Decretul a fost semnat in aceasta seara.

Melania Mandas Vergu este acuzata ca a profitat de pozitia sa in cadrul ministerului pentru ca proiectul sau de formare profesionala sa obtina fonduri nerambursabile.

Proiectul intitulat „Practica sa inveti, invata sa practici” deruleaza programe de formare profesionala in scolile din Romania.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *