Bucurestenii invata miercurea sa fie sociabili batand toba

eveniment, fonduri europene, percutie, specialisti, toba

Copiii, adolescentii si adultii care abia terminasera programul de munca s-au strans intr-un „drum circle” in jurul celor trei specialisti invitati din Chile, Argentina si Cuba.

100 de oameni au invatat sa bata toba in ritmuri latino-hispanice in cadrul atelierului de percutie.

Dans, fitness si jonglerie

Cei care nu au prins un loc la atelierul de percutie au avut ocazia sa experimenteze atelierul de „flow arts”. Aceasta activitate imbina arte precum dansul, yoga si jongleria. Participantii au dansat sincronizat, jongland cu jucarii precum poi, devil stick si contact ball, toate oferite de organizatori. Cei mai curajosi au experimentat mersul pe sarma, activitatea desfasurandu-se la o inaltime de siguranta, de mai putin de 50 de centimetrii.

Eveniment din bani europeni

Marius, unul dintre participanti are 29 de ani si este bancher. El fost placut impresionat si va participa la astfel de evenimente.

„Imi place energia degajata in drum circle. O sa imi cumpar si eu o toba, m-a prins microbul, nu mai am ce sa fac” ne-a spus Marius razand. Distractia in aer liber a fost organizata de noua tineri ambitiosi, membri ai Asociatiei „Macaia” sub numele de Studio Parc.

„Ideea ne-a venit calatorind. In alte tari parcul nu este doar un spatiu de promenada. Oamenii fac sport, socializeaza, jongleaza, iar drum-circle-ul este nelipsit” a declarat Paul Grec, unul dintre organizatori. Evenimentul este finantat din fonduri europene, este la a doua editie si se va desfasura in fiecare miercuri, pana pe 25 august.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.