Colegiul National I. C. Bratianu din Hateg va fi reabilitat prin Programul Operational Regional 2007 – 2013

ADR Vest, colegiu national, domeniu 4.3, POR, finantare, proiect

Proiectul are o valoare totala de aproximativ 4,07 milioane lei (aproximativ 0,98 milioane euro) si o valoare aproximativa a finantarii nerambursabile de 2,74 milioane lei (aproximativ 0,66 milioane euro).

Proiectul vizeaza imbunatatirea conditiilor din cadrul Colegiului National I. C. Bratianu din localitatea Hateg, judetul Hunedoara. Aceasta imbunatatire vizeaza atat consolidarea, modernizarea si dotarea cladirilor colegiului, modernizarea utilitatilor, precum si dotarea cu echipamente didactice moderne si tehnica de calcul.Proiectul se va implementa pe parcursul a 9 luni.

Proiectul „Reabilitarea si dotarea spatiilor de invatamant din corpurile C si D si baza sportiva a Colegiului National I. C. Bratianu” primeste finantare in cadrul domeniului major de interventie 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua”, axa prioritara 3 „Imbunatatirea infrastructurii sociale”.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top