Cea de-a cincea reuniune a Comitetului Comun de Selectie al Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013

Conferinta Anuala, program

In cadrul reuniunii Comitetului Comun de Selectie, s-au dezbatut si luat decizii privind urmatoarele aspecte:

* Analiza procesului de evaluare a proiectelor depuse in cadrul Apelului de Proiecte cu termenul intermediar iulie 2009. Au fost analizate si discutate aspecte precum bugetul proiectelor depuse, alocarile financiare din cadrul acestora, indicatorii Programului.
* Selectarea si aprobarea pentru finantare a proiectelor depuse in cadrul celui de-al doilea apel de proiecte al Programului, cu termenul intermediar de depunere 31 Iulie 2009. Astfel, au fost selectate spre finantare 40 proiecte, cu o valoare totala de 70.219.165 euro din care 59.380.741 din Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Conform regulamentelor privind instrumentele structurale, Comitetul Comun de Selectie are rolul de a selecta proiectele depuse spre finantare in cadrul fiecarui apel de proiecte, aferent Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013.

Comitetul a fost infiintat si este alcatuit din reprezentanti de la nivel national, regional si local ai celor doua state membre, respectiv Romania si Bulgaria.

Lista proiectelor aprobate este postata spre informare pe pagina oficiala de internet a Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria www.cbcromaniabulgaria.eu.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top