Jurnalistii din judetul Caras-Severin au vizitat proiectele implementate cu finantare din POR 2007-2013

Caras-Severin, jurnalisti, ADR Vest, POR, proiecte, finantare

In aceasta ultima etapa a turului regional al proiectelor, etapa ce a avut loc in judetul Caras-Severin , in data de 8 decembrie 2010, au fost vizitate urmatoarele proiecte:

* „Extindere spatii de studiu si reabilitare corp de scoala existent la Colegiul Economic al Banatului Montan” – beneficiar Municipiul Resita. Puteti vizualiza poze de la acest eveniment aici.
* „Reabilitarea si modernizarea Azilului de batrani Resita” – beneficiar Consiliul Judetean Caras-Severin. Puteti vizualiza poze de la acest eveniment aici.
* „Dotarea cu utilaje a unei firme de prelucrari mecanice, Bocsa, judetul Caras-Sevrin” – beneficiar Centrul de Prelucrari Mecanice Bocsa. Puteti vizualiza poze de la acest eveniment aici.

Jurnalistii s-au intalnit cu beneficiarii de finantare europeana nerambursabila prin Programul Operational Regional 2007 – 2013 din Regiunea Vest si au putut discuta cu acestia despre fiecare proiect implementat – cum s-a nascut ideea, ce etape au fost urmate, care au fost principalele provocari, dar mai ales care sunt principalele rezultate ale fiecarui proiect in parte.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top