Copiii din judetul Arad vor invata sa manance sanatos si sa faca mai mult sport

sport

Este vroba despre proiectul „Cresterea accesului la servicii de asistenta primara pentru copiii si adolescentii din Romania, alimentatia sanatoasa si activitatea fizica in randul copiilor si adolescentilor din Romania”.

Scopul proiectului il reprezinta cresterea procentului copiilor si adolescentilor care adopta comportamente de nutritie sanatoasa si activitate fizica.

Proiectul este finantat din fonduri acordate de catre Guvernul Norvegiei prin intermediul Programului Norvegian de Cooperare pentru crestere economica si dezvolatare sustenabila in Romania si cofinantat de Ministerul Sanatatii din Romania.

Prin proiect nu se aloca resurse financiare, ci doar resursele materiale standard, respectiv materiale ce faciliteaza miscarea sau alimentatia sanatoasa in randul copiilor si adolescentilor.

Pot participa la competitie toate scolile si gradinitele din judetul Arad, dead-line-ul pentru depunerea microproiectelor fiind data de 10 aprilie iar cel pentru declararea castigatorilor 15 aprilie.

Microproiectele vor fi depuse la sediul Directiei de Sanatate Publica a judetului Arad, la Compartimentul de Evaluare si Promovare a Sanatatii, str. Oituz nr. 131, persoana de contact dr. Calin Ardelean, tel si fax: 0257 281 562; e-mail: [email protected].

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *