Rezultate selectie Tineret in Actiune – 1 iunie 2011

Tineret in Actiune

Rezultatele le gasiti pe www.tinact.ro la sectiunea Centru de Resurse / Documente si Formulare/ Documente ale procesului de selectie (link direct http://www.tinact.ro/documente-procesul-de-selectie).

Tot aici gasiti si fisele standard pentru evaluarea criteriilor de eligibilitate si evaluare calitativa aplicabile in anul 2011.

Tabelele si notificarile pentru rezultate sunt generate si trimise automat pe adresele de mail mentionata la persoanele de contact din formularul de candidatura.

Toate proiectele care sunt eligibile vor primi un mesaj automat care va contine punctajele si comentariile evaluatorilor din fisele de evaluare. In cazul in care nu le primiti, va rugam sa contactati responsabilii de actiune (datele de contact le gasiti la http://www.tinact.ro/contact-an).

Pentru reprezentantii proiectelor aprobate se va organiza un curs de formare pentru Management de Proiecte. Acesta dureaza trei zile si se va desfasura in perioada 27 – 29 august 2011 (costurile legate de cazare si masa sunt acoperite de catre ANPCDEFP, costurile de transport se vor acoperi de catre participanti). Inscrierile la acest eveniment se vor face on-line in apelul care va fi lansat in urmatoarele zile in Calendarul de Evenimente (http://www.tinact.ro/lista-even).

Sursa: YiA_RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top