Raportul de Evaluare al proiectelor pentru Masura 123, sesiunea martie 2011

Masura 123, Raport de Evaluare

Raportul de Evaluare al proiectelor pentru Masura 123, sesiunea martie 2011

Astfel, solicitantii de fonduri care se regasesc in acest raport vor fi notificati asupra rezultatului evaluarii proiectului, indiferent daca este sau nu eligibil.

Solicitantii care au depus o Cerere de Finantare pentru solicitarea fondurilor europene nerambursabile acordate prin PNDR, au dreptul de a contesta decizia privind evaluarea propriului proiect.

In acest sens, dupa emiterea si publicarea Raportului de Evaluare si a notificarii solicitantilor, acestia pot depune o contestatie la Oficiul Judetean al APDRP la care au depus si Cererea de Finantare, in cazul in care considera incorecta decizia privind evaluarea, sau in cazul in care considera ca aceasta ii dezavantajeaza.

Contestatiile se pot depune in termen de 5 zile lucratoare de la primirea notificarii, dar nu mai mult de 12 zile lucratoare de la publicarea, pe site-ul APDRP, a Raportului de Evaluare.

Contestarea deciziei, precum si solutionarea contestatiei se realizeaza in conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr. 28 din 31.01.2011 privind constituirea Comitetului de Selectie si a Comisiei de Contestatii pentru proiectele aferente masurilor din Programul National de Dezvoltare Rurala 2007 – 2013 (PNDR), precum si aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare al acestora.

Sursa: Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top