Ghidul solicitantului pentru construirea si dotarea Centrelor Nationale de Informare si Promovare Turistica, publicat spre consultare

turism, promovare, ghid

Perioada consultarilor publice dureaza pana in data de 6 ianuarie 2012, ora 14.00. Observatii se pot transmite la dna. Adita Stanca, email [email protected] sau la dna. Georgiana Florescu, email [email protected].

Pentru vizualizarea noului ghid, click aici.

In cadrul acestei operatiuni, se vor finanta proiecte care cuprind una sau mai multe dintre urmatoarele activitati eligibile:
– Construirea/ reabilitarea cladirilor in care vor functiona Centrele Nationale de Informare si Promovare Turistica;
– Achizitionarea de echipamente si software, pentru dotarea Centrelor Nationale de Informare si Promovare Turistica;
– Crearea bazelor de date cu informatii turistice, necesare Centrelor Nationale de Informare si Promovare Turistica;
– Crearea/dezvoltarea de web site-uri pentru promovarea produselor turistice promovate la nivel zonal/regional/national.

Pentru prezenta cerere deschisa de proiecte, alocarea financiara orientativa este de 17.000.000 Euro.

In cadrul prezentei cereri deschise de proiecte, solicitantii eligibili sunt:
1. Unitati administrativ teritoriale (UAT) municipii/orase cu concentrare mare si foarte mare de resurse naturale si/sau antropice,
Nota! Unitatile administrativ teritoriale (UAT) municipii/orase care detin in aria administrativa mai multe statiuni turistice, pot depune in cadrul aceleiasi sesiuni de depunere, cate un proiect de creare centre de informare si promovare turistica, pentru fiecare statiune turistica in parte.
2. Statiunile turistice de interes local si national, cu exceptia celor din mediul rural;
3. Unitati administrativ teritoriale (UAT) municipii/orase/judet conform Programului Operational Regional anexa nr. 8 care nu au contractat fonduri structurale la prima cerere deschisa de proiecte in cadrul acestei operatiuni.

Sursa: Inforegio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *