OI IMM: Clarificari privind modificarea datei de depunere a cererilor de rambursare aferente proiectelor finantate POSCCE

rambursare, POSCCE

In conformitate cu prevederile art. 15 alin. 4 beneficiarul trebuie sa transmita OI IMM, in vederea aprobarii, solicitarea justificata de modificare a calendarului de implementare al proiectului, dupa cum urmeaza:
– in termen de 10 zile de la luarea la cunostinta a motivelor care determina aceasta solicitare, in cazul in care nu se modifica termenul final si data la care va fi depusa cererea de rambursare finala,
– cu cel putin 20 de zile calendaristice inainte de expirarea termenului final al acestuia, in cazul in care se modifica termenul final si data la care va fi depusa cererea de rambursare finala, sub sanctiunea rezilierii contractului de finantare in conformitate cu prevederile art. 17 alin. 4 lit. c).

In ceea ce priveste interpretarea acestor termene, OI IMM subliniaza faptul ca notificarea de modificare a graficului cererilor de rambursare trebuie depusa in termen de 10 zile de la luarea la cunostinta a motivelor care determina aceasta solicitare, dar inainte de expirarea datei de depunere a cererii de rambursare intermediare stabilita prin contract sau prin modificarile ulterioare acceptate de catre OI IMM, anexe la contract.

Sursa: Organismul Intermediar pentru IMM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *