259 de functionari publici din regiunea Centru au beneficiat pana in acest moment de servicii de formare

ADR Centru, cursuri

Cu aceasta ocazie facem cunoscute primele si rezultate obtinute in desfasurarea cursurilor de perfectionare si specializare in ocupatiile: Manager proiect, Expert achizitii publice si Director de program, finantate de Uniunea Europeana in cadrul acestui proiect.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007-2013 si are ca scop dezvoltarea competentelor si cresterea performantelor personalului din cadrul administratiei publice locale si judetene, in ceea ce priveste elaborarea de planuri, strategii si programe de dezvoltare, scrierea de proiecte, managementul ciclului de proiect si achizitii publice.

Activitatile principale ale proiectului constau in furnizarea a 18 sesiuni de instruire si perfectionare in cele 6 judete ale Regiunii Centru, in ocupatiile: Manager de proiect, Expert achizitii publice si Director de program.

Cursurile sunt sustinute de personalul specializat al ADR Centru, Agentia fiind acreditata de catre Consiliului National de Formare Profesionala a Adultilor ca furnizor de formare profesionala in cele trei programe mentionate anterior.

Programele noastre de formare integreaza conceptele de dezvoltare durabila si egalitate de sanse si principiile asociate acestora. Cursurile se adreseaza functionarilor publici si personalului contractual din administratia publica locala si judeteana din judetele Regiunii Centru: Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu.

Ca urmare a parcurgerii acestor cursuri si a promovarii examenului de absolvire, participantii obtin diplome de absolvire atestate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *