Conferinte: Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor, Bacau si Piatra Neamt 2006

Agentia de publicitate BTL Design isi continua seria de conferinte dedicate intreprinderilor Mici si Mijlocii. Dupa prima editie, care a avut loc la Oradea, si a reunit peste 100 de IMM-uri din judetul Bihor, etapele urmatoare sunt Bacau si Piatra Neamt, prevazute pentru doua zile consecutive: 24 si 25 mai.

Constituite ca o interfata eficienta de comunicare intre firmele care concep solutii pentru IMM-uri si societatile destinatare, conferintele organizate de BTL Design isi ating scopul pentru care au fost create: acela de a oferi raspunsuri si solutii pentru dezvoltarea sectorului IMM-urilor.

Acesta este foarte important, fiind primul care va resimti impactul integrarii in Uniunea Europeana.
intreprinderile mici si mijlocii sunt primordiale pentru economia unei tari, asa incat eficientizarea activitatii acestui segment ar trebui sa constituie o prioritate pentru toti actorii vietii economice.

Conferinta de la Bacau se va desfasura pe 24 mai si va reuni firmele din judet interesate sa afle idei si propuneri noi din domeniile tehnologic si financiar.

Cuvantul de deschidere va fi pronuntat de catre Romeo Stavarache, Primar al Municipiului Bacau,
Gabriel Berca, Prefect al Judetului Bacau, Dragos Benea, Presedinte al Consiliului Judetean Bacau, un reprezentant al Delegatiei Comisiei Europene in Romania, si un reprezentant al Bancii Mondiale.

Prima plenara va aborda tema solutiilor pentru eficientizarea afacerilor: solutii de transmisii de date cablu/wireless, solutii de comunicatii mobile si fixe, solutii Internet, infrastructura pentru afaceri, solutii de gestiune a documentelor. Moderator va fi Gabriela Malcinschi, redactor sef al revistei economice „Investor Business and Lifestyle.

Plenara a doua va fi dedicata solutiilor financiare, si va include detalii despre oferte de creditare , programe de finantare, activitati de leasing, solutii de recuperare a creantelor. Moderatorii al acestei plenare vor fi: Vasile Coman, redactor sef „Ghiseul Bancar” si Gabriel Lazar, director operatiuni Finantare.ro.

Aceleasi teme vor fi aduse in atentia IMM-urilor din judetul Neamt a doua zi, pe 25 mai. La deschidere vor participa Gheorghe stefan, Primar al Municipiului Piatra Neamt, Toader Mocanu, Prefect al Judetului Neamt, Vlad Marcoci, Presedinte al Consiliului Judetean Neamt, un reprezentant al Delegatiei Comisiei Europene in Romania, si un reprezentant al Bancii Mondiale. Aceleasi doua plenare vor intregi programul conferintei de la Piatra Neamt, destinata IMM-urilor din zona.

Informatii suplimentare gasiti accesand urmatorul link: Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor.

Draft-urile programelor celor doua evenimente le gasiti aici: Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor Bacau si Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor Piatra Neamt.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top