PM Vision 2006

PM Vision 2006 organizeaza in perioada 21-23 iunie la Bucuresti o conferinta care propune o imbinare echilibrata de prezentari teoretice, studii de caz si workshopuri pe subiecte de maxim interes.

PM Vision 2006 se adreseaza top si middle managementului, precum si persoanelor cu aptitudini de coordonare a proiectelor din companii private, din institutii publice, precum si din organizatii non-profit.

PM Vision propune o conferinta structurata pe trei zile, construita special pentru a raspunde unor intrebari cheie ale managementului de proiect:

– Ziua I, 21 iunie: va avea loc seminarului de initiere in management de proiect – „Fundamentele managementului de proiect”, sustinut de o echipa de specialisti in PM.

– Ziua a II-a, 22 iunie: Seminarul „Incotro mergem si pe ce ne bazam?” Vor fi prezentate si analizate Planul National de Dezvoltare a economiei si societatii romanesti pentru perioada 2007-2013 si cele 6 Programe Operationale derivate, precum si cele mai importante oportunitati de finantare a proiectelor publice si private: programele de finantare oferite de Uniunea Europeana, de Romania, precum si de bancile comerciale, fondurile de investitii sau alte organisme financiare internationale.

– Ziua a III-a, 23 iunie: Seminarul „Cum facem?” Diferite cunostinte si abilitati de project management vor fi abordate pentru identificarea si dezvoltarea unor proiecte fezabile, pentru planificarea si alocarea eficienta a resurselor.

Pentru informatii suplimentare accesati site-ul: PM Vision.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top