Program de training, informare si consultanta propus de Fundatia M.A.T.C.A. – 2000

Fundatia M.A.T.C.A.-2000, membra a Asociatiei RONAT – Reteaua de Formare in Administratia Publica din Romania creata la initiativa I.N.A., a demarat din luna Martie un program sustinut de training, informare si consultanta avand ca tema accesarea fondurilor de finantare europene si a celorlalte fonduri, nationale, locale sau internationale.

Oferta acestui program este adresata in mod special primariilor, scolilor, asociatiilor locale, organizatiilor neguvernamentale si grupurilor de tineri din orasele mici si mediul rural.

Pana in prezent, Fundatia M.A.T.C.A.-2000, in colaborare cu Asociatia Valea Gurghiului a organizat in localitatea Gurghiu din Judetul Mures doua sesiuni de formare, o sesiune de informare privind oportunitatile oferite de Fondurile Structurale si mai multe sesiuni de consultanta pentru proiecte concrete ce vor fi propuse spre finantare, avand ca beneficiari Asociatia Valea Gurghiului, scolile sau primariile din comunele membre ale asociatiei.

Echipele de tineri instruiti in cadrul primelor sesiuni isi vor continua formarea alaturi de trainerii fundatiei, care ii vor pregati sa devina promotori si manageri de proiecte, consultanti, facilitatori si/sau traineri.

In aceasta saptamana, echipa MATCA se va deplasa la Hateg unde, in colaborare cu Asociatia Intercomunala Tara Hategului va demara alte sesiuni de formare, informare si consultanta adresate reprezentantilor primariilor si profesorilor din comunele de pe teritoriul GeoParcului Tara Hategului.

In perioada 30-31 Martie, trainerii MATCA vor organiza o sesiune de formare, informare si consultanta la Bucuresti, dupa care isi vor relua sesiunile de formare in tara, in localitatile in care deja au inceput sesiunile sau in alte localitati rurale si orase mici, la cererea comunitatilor, organizatiilor sau a grupurilor de initiativa.

Trainerii Fundatiei M.A.T.C.A.-2000 sunt pregatiti sa raspunda nevoilor specifice de formare, informare si consultanta si va pot oferi aceste servicii la un inalt nivel de performanta si la costuri convenabile.

Pentru mai multe informatii:

Rodica Barbuta, Presedinte

Telefon: 051386745

Doina Mesteru, Vicepresedinte

Telefon:0727769926

Telefon: 021 4108765

Email: [email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top