Curs: Managementul ciclului de proiect cu aplicabilitate in finantarea proiectelor din fonduri structurale ale Uniunii Europene, 2007-2013

TOP QUALITY MANAGEMENT organizeaza cursul de specializare autorizat CNFPA: „Managementul ciclului de proiect cu aplicabilitate in finantarea proiectelor din fonduri structurale ale Uniunii Europene, 2007-2013”, in perioada 05-07 Iulie 2007 la COSTINESTI.

In urma absolvirii cursului, participantii vor avea competenta necesara elaborarii, implementarii si monitorizarii unui proiect din perspectiva managementului de proiect. Totodata cursantii vor avea posibilitatea sa se informeze asupra posibilitatilor de finanatare prin intermediul FONDURILOR STRUCTURALE in sensul rezolvarii problemelor de finantare organizationala.

Grupul tinta este reprezentat de: Companii, Institutii, ONG, persoane fizice interesate in accesare si demararea de proiecte.

Tematica cursului:

– invatarea de catre participanti a metodelor de programare, identificare, concepere, finantare, implementare si evaluare a proiectelor;

– se va aprofunda structura cererii de finantare si a documentelelor ce vor insoti cererea de finantare;

– studii de caz si aplicatii practice.

Programul de specializare pentru ocupatia Manager de Proiect (cod COR 241919) este autorizat CNFPA si se va finaliza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii. La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv in care sunt prevazute competentele dobandite.

Pentru mai multe informatii:

Telefon: 0316 / 900 990, 0740 055 127
0724 370 347
Email: [email protected].

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top