Romania va cheltui pana la sfarsitul anului banii europeni primiti prin acordurile de finantare 2003 – 2004

Ultima reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul SAPARD a avut loc la Poiana Brasov. La intalnire au participat responsabilii Comisiei Europene, ai Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit si ai Autoritatii de Management din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, precum si reprezentanti ai institutiilor publice, organizatiilor profesionale si asociatiilor implicate in agricultura, industrie alimentara si pescuit.

Oficialii europeni au apreciat ca pozitiva evolutia implementarii programului SAPARD in ultimul an, urmand ca pana la finalul anului 2007, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit sa cheltuiasca in totalitate banii alocati Romaniei prin acordurile de finantare 2003-2004, adica 430 milioane euro.

Reuniunea a fost prezidata de Presedintele Autoritatii de Management pentru Programul SAPARD, doamna Cornelia Harabagiu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Din partea Comisiei Europene a participat responsabilul pentru Romania, domnul Stylianos Vayanos.

Sursa: Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top