Banca Transilvania, BRD si Bancpost – bancile performer ale anului 2007

Revista BusinessWeek Romania a realizat cea de a doua editie a topului bancilor si bancherilor din Romania, in urma caruia Banca Transilvania, BRD si Bancpost au fost desemnate drept bancile care au inregistrat cele mai bune performante in anul 2007.

Robert Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania, sustinut de indicatorii financiari ai bancii si de votul colegilor din piata, este bancherul anului 2007 in clasamentul BusinessWeek Romania.

Clasamentul contine un top al performantelor in anul 2007 realizat pe baza criteriilor de ordin financiar (cresterea nominala si procentuala a activelor si a profitului, indicatorii de rentabilitate a activelor si a capitalului, numarul de sucursale), la care s-au adaugat voturile colegilor bancheri din piata.

Rezultatele complete ale studiului ce includ prezentarea recordurilor anului, analiza performantelor financiare ale celor mai importante institutii bancare, precum si previziuni asupra evolutiei in anul 2008 a sistemului bancar romanesc, doar in numarul 90 al revistei saptamanale BusinessWeek Romania.

Pentru mai multe detalii:

Business Media Group

Tel: 021/2060680

Fax: 021/3353474

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top