Azi se va semna primul contract de finantare in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013

Azi, 30 iulie, la Braila, in Sala Mare a Prefecturii, incepand cu ora 12.00 se va semna primul contract de finantare in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013 pentru Regiunea de Dezvoltare Sud-Est.

Partile semnatare ale contractului sunt Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, in calitate de Autoritate de Management pentru POR, prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est, in calitate de Organism Intermediar pentru POR si Unitatea Administrativ Teritoriala a Judetului Braila, in calitate de beneficiar al contractului.

Contractul se inscrie in Axa Prioritara 2 „Imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale”, Domeniul Major de Interventie 2.1 „Reabilitatea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane – inclusiv constructia / reabilitarea soselelor de centura” si vizeaza restructurarea si largirea Drumului Judetean Viziru – Cuza Voda – Mihai Bravu pe o portiune de 31 de km, pe teritoriul comunelor Viziru – Tufesti – Stancuta – Bertestii de Jos – Victoria din judetul Braila.

Valoarea totala a contractului este de 64.799.496.88 lei. Valoarea totala eligibila a contractului este de 53.572.433,72 lei, din care finantarea nerambursabila este de 52.220.433,72 lei. Perioada de implementare a proiectului este de 30 de luni.

La eveniment participa reprezentanti ai celor trei parti semnatare ale contractului, precum si alti invitati, reprezentanti ai autoritatilor publice locale.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top