Explore Asset Management S.A.I.

Societatea de administrare a investitiilor EXPLORE Asset Management a obtinut miercuri autorizatia de functionare din partea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare, prin decizia D1989/15.10.2008. Astfel, pe piata de asset management din Romania apare prima companie axata pe servicii de administrare personalizata a investitiilor.

Expertiza EXPLORE Asset Management intampina cerintele persoanelor si companiilor ale caror nevoi si obiective impun administrarea personalizata a resurselor disponibile, prin intermediul conturilor de investitii administrate individual.

Intr-un context de volatilitate ridicata a pietelor financiare, echipa si partenerii EXPLORE ofera in prezent investitorilor alternative optime de plasament si sunt pregatiti sa fie cu un pas inaintea pietelor si sa propuna din timp oportunitati de plasament in regiunea Central si Sud-Est Europeana.

„Climatul financiar global actual solicita solutii personalizate, manageri de nisa, independenti, impartiali si acesta este pariul nostru pentru construirea unui parteneriat strategic pe termen lung cu clientii.”, a declarat Cristian Tudorescu, CEO EXPLORE Asset Management.

Obiectivul companiei este de a prelua in administrare fonduri de 7 mil. EUR intr-un interval de timp de 12 luni de la inceperea activitatii. Pentru un orizont de timp mediu, EXPLORE Asset Management isi propune dobandirea unei cote de 5% din piata de asset management din Romania.

Echipa si partenerii EXPLORE Asset Management detin o experienta solida in domenii diverse ale serviciilor financiare, cum ar fi administrarea investitiilor, brokeraj, consultanta pe proiecte europene sau ale investitorilor institutionali regionali, corporate finance, fuziuni si achizitii, structurari complexe de produse financiare destinate dezvoltarii economice locale, colaborari cu fonduri de private equity.

Pentru informatii suplimentare, va rugam accesati www.exploreasset.ro.

EXPLORE ASSET MANAGEMENT, cu sediul in in str. Polona nr. 95-99, etaj 4, sector 1, Bucuresti este o societate de administrare a investitiilor autorizata de catre CNVM prin D1989/15.10.2008. Telefon: + 4 031 228 45 00.

Persoana de contact:
Cristian Tudorescu
Chief Executive Officer
Tel: +4 0721 228 240
Email: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *