Lansarea celui de-al doilea apel de proiecte INTERREG IV C

Interreg4, apel proiecte, finantare

In perioada 27-28 octombrie 2008, a avut loc la Lille, Franta cea de-a doua editie a Forumului Cooperarii Interregionale. Cu aceasta ocazie, a fost lansat cel de-al doilea apel de proiecte INTERREG IV C. Termenul de depunere al proiectelor va fi 30 ianuarie 2009.

Au fost prezenti reprezentati ai autoritatilor de la nivel local, regional si national, precum si ai Parlamentului European si ai Comitetului Regiunilor. Evenimentul a reunit organizatii care sustin rezolvarea unor probleme comune, oferindu-le sprijin in dezvoltarea si promovarea unor noi idei de proiect.

Forumul a beneficiat de interventii din partea domnului Daniel Percheron, Presedintele Regiunii Nord Pas de Calais, domnului Jan Olbrycht, membru al Parlamentului European, domnului Michel Delebarre, prim vice-presedinte al Comitetului Regiunilor si domnului Jean-Pierre Jouyet, Secretarul de Stat francez pentru Afaceri Europene.

Anul acesta, o atentie deosebita a fost acordata participantilor din Romania si Bulgaria, avand in vedere faptul ca aceste doua state sunt la prima lor participare ca parteneri in cadrul unui program de cooperare interregionala. in acest context, MDLPL, in calitate de Autoritate Nationala, a organizat un stand de prezentare, oferind participantilor informatii privind activitatea Punctului National de Contact, eligibilitatea partenerilor români, modalitati de indetificare de parteneri in România, strategiile dezvoltate la nivel national si regional.

Ghidul aplicantului

Sursa: Interreg4c.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.