Finantare.ro centralizeaza toate tipurile de subventii existente in Romania

Finantare.ro ofera cititorilor sai avantajul unei baze de date complete si actualizate referitoare la subventiile existente in Romania. Sectiunea se imparte in patru categorii, in functie de publicul tinta, pentru IMM-uri, pentru APL-uri, pentru ONG-uri si pentru persoane fizice.

Informatiile sunt structurate in functie de activitatea pentru care se face aplicatia de subventie si in functie de finantatorul subventiei. Fiecarei subventii ii corespunde o fisa, care cuprinde informatii privind beneficiarii, conditiile de obtinere a subventiei, pasii efectivi ce trebuie parcursi in vederea obtinerii acesteia, actele necesare, precum si alte informatii auxiliare.

De asemenea, o sectiune cu stiri legate de subventii este zilnic actualizata.

Despre Finantare.ro

Finantare.ro – Portalul surselor de finantare din Romania – este cea mai completa sursa gratuita de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active din Romania. In cei 5 ani de existenta online, peste 3 milioane de utilizatori au beneficiat in mod gratuit de informatiile furnizate de echipa Finantare.ro.

Ruxandra FEDIUC
Director Marketing
Kapital
email: [email protected]
mobile: +40 (0) 771 265 785
office: +40 (0) 232 254 746
fax: +40 (0) 232 254 746
www.finantare.ro

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *