Primaria Ramnicu Valcea investeste in modernizarea Stadionului Municipal

Cea mai recenta a fost inaugurata in data de 4 noiembrie, cand s-au dat in folosinta noile spatii amenajate sub tribuna oficiala a stadionului din Parcul Zavoi. In aceste spatii se vor muta sportivii din minihotelul de la stadion, sectia de Box si Haltere.

Spatiile sunt ultramoderne, au fost mobilate cu toate cele necesare, iar din ziua urmatoare ele au si fost preluate de sportivii carora le sunt destinate. Au mai fost obtinute suplimentar patru camere de cazare cu 16 locuri, pentru care au fost amenajate bai si o bucatarie.

Odata cu finalizarea acestei investitii, si minihotelul existent la Stadionul municipal va intra in renovare si intr-un proces mai amplu de modernizare. O alta investitie preconizata pentru baza sportiva de sub Capela este cea referitoare la o noua tabela de marcaj, cu afisaj electronic.

In plus fata de toate acestea, in caietul de sarcini pe baza caruia va fi concesionat serviciul de iluminat public la nivelul municipiului Ramnicu Valcea – concesionare aprobata de Consiliul Local al Ramnicului la ultima sa sedinta de la finele lunii octombrie – se va impune si realizarea unei instalatii de nocturna la stadion, transformand astfel principala baza sportiva locala intr-una din cele mai moderne din tara.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *