Subventii pentru materialul saditor

subventii, agricultura, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura

Agricultorii vor primi subventii pentru productia de seminte si material saditor intre 9 lei si 700 lei/100 kilograme. Beneficiarii ajutorului financiar, persoane fizice sau juridice inregistrate pentru producerea de seminte sau material saditor, trebuie sa transmita o cerere la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura.

Cererea va fi insotita de documente care vor certifica autorizarea operatorului economic, provenienta semintelor si a materialului saditor, precum si lista si datele de identificare ale cumparatorilor. Termenul-limita pentru depunerea cererii si a documentelor insotitoare este 15 iulie 2009.

Ajutorul financiar provine din fondurile alocate cu aceasta destinatie de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Agriculturii pe 2009 si se asigura incepand cu 1 ianuarie 2009. Subventia se acorda o singura data pentru aceeasi cantitate de seminte si material saditor certificate oficial produse si comercializate si/sau utilizate pentru insamantare sau plantare proprie de catre producator.

Sursa: Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *