Credite Libra Bank pe loc pentru stomatologi, la Denta

La editia XX, care se desfasoara in perioada 19-22 noiembrie 2008 la Romexpo, Libra Bank va avea 10 echipe care vor evalua pe loc dosarele de aplicatie pentru credit ale cabinetelor stomatologice si care vor fi localizate in standul propriu nr. 65 din Pavilionul 16 si in standuri ale partenerilor bancii. Intensificarea demersului Libra Bank vine in sprijinul facilitarii accesului la creditare al cabinetelor medicale, in contextul actual dificil al pietei.

Produsul de creditare dedicat la care au acces cabinetele stomatologice in acest context este creditul HIPOCRATE pentru investitii, fie in varianta standard, fie in varianta de credit cu dobanda zero in cazul achizitiilor de la furnizorii parteneri ai Libra Bank pe o perioada de maxim 6 luni.

Produsul ofera avantajul comisionului de acordare 0%, fara avans si fara comision pentru rambursarea anticipata din surse proprii. In varianta HIPOCRATE Discount, dobanda poate fi 0% daca echipamentele se achizitioneaza de la unul din cei peste 60 de furnizori parteneri ai bancii, pe o perioada mai mica de 6 luni.

Alte produse pentru care cabinetele stomatologice pot opta la Libra Bank sunt depozitele HIPOCRATE cu bonus permanent de +0.25%, dobanzile putand ajunge pana 14% pe an la lei si pana la 6.25% pe an la euro. Banca deruleaza totodata promotii la cardurile Libra Medical, iar conturile curente noi deschise la Libra Bank si utilizarea serviciului Internet Banking ofera cabinetelor medicale sansa de a participa la tombola „Bine ai venit la Libra Bank”.

Numarul clientilor Libra Bank din sfera clinicilor private, cabinetelor si laboratoarelor medicale a crescut pana la peste 5.000. In data de 13 noiembrie 2008, Libra Bank a fost distinsa cu premiul „Cele mai bune produse bancare inovative” in cadrul Financial Awards for Excellence.

Informatii de suport

Libra Bank este, din anul 2003, membra a fondului american de investitii New Century Holdings, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, cu investitii de peste 3 miliarde USD in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane USD in Romania.

La DENTA 2008 – editia de primavara, Libra Bank a solutionat pe loc 47 de cereri primite din partea cabinetelor stomatologice si laboratoarelor de tehnica dentara, acordand un volum de credite de peste 1.200.000 RON.

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *