Consultanta in turism tine loc de strategie

Firmele de consultanta in turism se pot numara pe degetele de la o singura mana, dar potentialul acestui segment este in crestere, in conditiile in care piata locala are nevoie de o strategie coerenta de investitii si de finantare.

De asemenea, in ultima perioada, la serviciile acestor companii apeleaza si intreprinzatorii care deruleaza proiecte mai mici, deoarece know-how-ul pe care il aduc consultantii le ofera o garantie, in plus, pentru succesul investitiei.

La inceputul lunii noiembrie firma austriaca Kohl&Partner a intrat pe piata locala, extinderea fiind vazuta ca o oportunitate pe care dezvoltarea pietei autohtone de turism o ofera.

In prezent, printre cei mai importanti jucatori locali de pe segmentul de consultanta HoReCa se numara Trend Hospitality, condusa de omul de afaceri Tinu Sebesanu, care coordoneaza la nivel local afacerile lantului hotelier Wyndham, Peacock Hotels, firma condusa de Paul Marasoiu, cel care coordoneaza activitatea lantului hotelier Golden Tulip, sau Fivestar Hospitality.

Mai multe detalii: www.standard.ro

Sursa: Business Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.