Bani europeni pentru modernizarea Spitalului de Recuperare Botosani

primarie, Botosani, modernizare spital, Agentia Regionala de Dezvoltare Nord-Est

Este vorba despre proiectul intitulat „Modernizarea ambulatorului integrat al Spitalului de Recuperare „Sfantul Gheorghe” din cadrul axei prioritare 3, domeniul majoritar de interventie 3.1.

Valoarea totala a proiectului ajunge la 7,2 milioane de lei si are ca scop modernizarea si echiparea infrastructurii ambulatorului, refacerea cabinetelor medicale, a birourilor, a grupurilor sanitare, a laboratoarelor, a holurilor si a salilor de asteprare. Tot prin acest proiect se mai are in vedere achizitionarea de echipamente specifice serviciilor de sanatate cu scopul cresterii performantei serviciilor medicale.

„Este un proiect util pentru spitalul de recuperare pentru ca noi acolo am investit mult pentru a redeschide baza de recuperare. Continuam investitiile si asta nu poate decat sa ne bucure pentru ca iata se face ceva in acest sector de activitate. Acest spital are nevoie de aceste lucrari si credem ca vom reusi sa obtinem banii necesari investitiei”, a declarat Catalin Flutur, primarul de Botosani.

Consilierii municipali au aprobat la ultima sedinta contributia proprie care se ridica la 1,38 de milioane de lei. Acest proiect vine dupa ce municipalitatea care are in administrare spitalul Sfantul Gheorghe si spitalul TBC a investit anul trecut bani pentru refacerea bazei de recuperare a unitatii.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *