UniCredit Leasing Corporation va furniza solutii financiare pentru Mazda in Romania

leasing, UniCredit Leasing Corporation Romania, Mazda Financial Services

Prin intermediul „Mazda Financial Services”, UniCredit Leasing Corporation va oferi leasing financiar si operational, precum si credite pentru achizitionarea autovehiculelor.

Incepand cu aceasta luna, UniCredit Leasing Corporation va oferi solutii financiare pentru Mazda in Romania. Vor beneficia de aceste servicii atat cei13 dealeri (care detin 16 puncte de vanzare), cat si cumparatorii Mazda.

UniCredit este un furnizor renumit in Europa pentru serviciile financiare si de leasing oferite, precum si pentru produsele destinate industriei auto, de la leasing pana la credite. Compania nu este la prima cooperare cu Mazda, aceasta fiind deja partenerul financiar al constructorului nipon si in Austria.

Cristian Rigu, Country Manager Mazda a precizat: „Prin intermediul acestei colaborari castigam un partener experimentat si de incredere, care ofera o gama larga de servicii ce include si finantare pentru dealerii Mazda. Sunt convins ca in viitor atat dealerii nostri cat si Mazda in general in Romania vor putea sa raspunda mai bine cererii de servicii financiare orientate catre client.”

„Parteneriatul dintre Mazda si UniCredit Leasing Corporation este un pas important pentru ambele companii”, a declarat Andreas Obrist, Managing Director si Chief Risk Officer la UniCredit Leasing Corporation Romania. „Alaturi de Mazda, un partener nou si totodata parte dintr-o colaborare stabila, ne putem consolida pozitia pe piata auto din Romania. Sunt convins ca UniCredit leasing Corporation va oferi atat companiei, cat si dealerilor Mazda cele mai bune servicii, pentru a consolida pozitia brand-ului Mazda in Romania” a completat Andreas Obrist.

Pentru mai multe informatii contactati:
Daniel Amzar sau Iulia Goaga,
Free Communication
Telefon: 021. 207. 47.40
E-mail: [email protected], [email protected]

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *