Echipamente medicale de 43 milioane de lei pentru judetele din Regiunea Centru

Programului Operational Regional, echipamente medicale, primarie

Proiectul depus de catre judetele componente ale Regiunii Centru este primul de acest gen la nivel de tara, care a fost evaluat in mod pozitiv.

Contractul a fost semnat pe 12 decembrie, in Palatul Culturii din Targu Mures. Pe langa presedintii consiliilor judetene angajate, au mai fost prezenti in cadrul evenimentului Borbely Laszlo, ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si a Locuintelor, Gabriel Friptu, directorul Autoritatii de Management al Programului Operational Regional si Simion Cretu, directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru.

Multumita proiectului destinat imbunatatirii calitatii serviciilor de securitate publica, vor fi achizitionate de catre judetele partenere, 39 de echipamente in valoare totala de 42.658.644 lei.

Presedintele Consiliului Judetean harghita, Borboly Csaba a afirmat ca „Aceasta investitie va contribui la cresterea nivelului de trai din judetul Harghita prin asigurarea de tratamente mai rapide si mai eficiente. Ma bucur, ca judetul Harghita a reusit sa depuna inca un proiect, care la nivel national are valoare de precedent, ca si in cazul proiectului depus pentru imbunatatirea drumului judetean DJ 132.”

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *