Institutul National de Administratie lanseaza Oferta programelor pentru anul 2009

programe, Institutul National de Administratie, apl

Oferta pentru anul 2009 este rezultatul identificarii prioritatilor si cerintelor de formare continua pentru autoritatile si institutiile publice din Romania, cat si al raportarii competentelor INA in domeniul formarii la tendintele strategice impuse de continuarea reformei administratiei publice.

Programele de perfectionare se adreseaza functionarilor publici si personalului contractual, precum si altor persoane interesate din administratia publica, avand ca obiectiv dezvoltarea abilitatilor manageriale si/sau de executie in domeniile specifice de activitate ale participantilor.

Programele INA mai ofera participantilor oportunitatea de a schimba puncte de vedere si de a impartasi experiente cu alti participanti, care se confrunta cu aceleasi provocari, cu formatori INA si specialisti din administratie recunoscuti pentru competentele lor profesionale.

Programele de perfectionare propuse pentru anul 2009 sunt grupate in 8 domenii principale: Management public, Reforma si legislatie, Comunicare publica, Resurse umane, Resurse publice, Proiecte&finantari, Dezvoltare personala, Tehnologia informatiei.

Oferta programelor si calendarele trimestriale pentru anul 2009 pot fi consultate pe site-ul www.ina.gov.ro, unde cei interesati au posibilitatea de a se inscrie on-line si de a intra in contact direct cu cei ce se ocupa de organizarea programelor.

Lansat de curand, noul site INA este disponibil intr-o noua versiune ce pune la dispozitia clientilor un volum considerabil de informatii, un design atractiv si o interfata mai usor de utilizat.

„Relationarea optima cu beneficiarii programelor noastre reprezinta o prioritate pentru INA. De aceea am dorit sa cream un site unde informatiile pot fi usor de gasit, dar care sa tina pasul si cu noutatile din domeniul tehnologiei: E-learning, biblioteca virtuala, inscrieri on-line. Internetul a devenit indispensabil in orice activitate, iar posibilitatea inscrierilor on-line ne va ajuta pe noi si pe clientii nostri sa reducem timpul si munca necesara acestor activitati”, a declarat Dragos Dinca, Director General INA.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top