Numar de telefon gratuit pentru problemele legate de accesarea fondurilor pentru dezvoltare rurala

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Comisia Europeana, fonduri nerambursabile

„APDRP pune la dispozitia publicului, incepand cu data de 5 ianuarie 2009, un numar de telefon gratuit pentru semnalarea problemelor si dificultatilor in accesarea si derularea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala. Numarul gratuit 0-800-800-644, de tip TelVerde, este disponibil oricarei persoane interesate, de luni pana vineri, intre orele 8:30 si 16:30„, se arata intr-un comunicat al agentiei.

Potrivit directorului general al APDRP, Sorin Radu, numarul de telefon ar putea incuraja beneficiarii sa initieze proiecte de investitii si sa semnaleze problemele referitoare la accesarea fondurilor europene pentru agricultura si dezvoltare rurala.

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a realizat, in perioada 1 ianuarie-28 noiembrie, plati de 446,8 milioane euro catre beneficiari din mediul rural, urmand ca pana la fnalul anului sa mai deconteze inca 67,6 milioane euro.

PNDR va permite Romaniei sa acceseze fonduri UE de opt miliarde euro pana in 2013 si a fost aprobat de Comisia Europeana in luna februarie.

Sursa: Realitatea Romaneasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *