Fondurile europene, o campanie de 925.000 de euro cunoscuta doar de „smecheri”

Ministerul Economiei a deblocat campania de informare despre fondurile europene. Suma alocata se ridica la 3,7 milioane lei, circa 925.000 de euro, si vizeaza popularizarea informatiilor privind accesarea fondurilor structurale. Cerintele sunt foarte clare, dar pentru a intocmi un dosar corect trebuie cunoscute „smecheriile” care stau in spatele asa-ziselor informatii, spun specialistii in proiecte.

Ministerul Economiei a anuntat organizarea pe 3 martie 2009 a unei licitatii pentru acordarea unui contract de peste 3,7 milioane lei care vizeaza organizarea unei campanii de conferinte pentru informarea publicului despre fondurile structurale in Romania si modul de acordare a banilor de la UE.

Castigatorul licitatiei are obligatia sa organizeze 16 conferinte regionale organizate pe durata a doua zile, pentru maximum 150 de participanti pe regiune si de cinci conferinte nationale localizate in Bucuresti, tot pe durata a doua zile si tot pentru maximum 250 de participanti.

La evenimente ar ar trebui invitati reprezentanti din administratia publica locala si centrala, asociatii profesionale, patronale si sindicale, servicii din administratia centrala, prefecturi, camere de comert si industrie, filiale locale ale institutiilor bancare si financiare.

Mai multe detalii: www.baniinostri.ro

Sursa: Baniinostri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *