Strategia de dezvoltare teritoriala a Romaniei este publicata spre consultare

ghidul-solicitantului.jpg

raportStrategia de dezvoltare teritoriala a Romaniei este un document prin care este conturata viziunea de dezvoltare a teritoriului national pentru orizontul de timp 2035 si sunt stabilite obiective de dezvoltare, masuri, actiuni si proiecte concrete la nivel teritorial.

Strategia este rezultatul principal al proiectului „Dezvoltarea de instrumente si modele de planificare strategica teritoriala pentru sprijinirea viitoarei perioade de programare post 2013„, derulat de MDRAP cu scopul de a imbunatati procesul de planificare teritoriala la nivel national prin realizarea de studii sectoriale, dezvoltarea cadrului de planificare, stabilirea unor mecanisme noi de planificare, monitorizare si implementare.

Proiectul este confinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, prin Programul Operational Asistenta Tehnica 2007 – 2013 si are un buget de 3.140.847,08 lei.

Opiniile si propunerile dvs. de imbunatatire le puteti trimite pana pe data de 31 martie 2015 la adresa de email [email protected].

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.