Thursday Tea & Workshop – State Management, Bucuresti, 12 iunie 2008

Logo "Abilitatile emotionale si sociale ofera avantaje oamenilor in domeniile in care aceste abilitati fac diferenta – in dragoste si in leadership." – Daniel Goleman. Principiile care stau la baza puterii de a ne controla propriile stari si de a forma relatii sanatoase cu cei din jur, se regasesc in intelepciunea ancestrala a omenirii. Arhetipurile eroilor antici, precum si modelul de comportament al samurailor, codul etic prezent in cartile de religie dar si sistemele integrate de management din zilele noastre, toate au la baza aceste principii.

Va propunem sa descoperim impreuna cum se regasesc aceste idei in societatea actuala, care este rolul inteligentei emotionale in performanta oamenilor, cum putem sa devenim constienti de propria noastra stare si sa influentam pozitiv starea celorlalti.

Workshop-ul se desfasoara in data de 12 Iunie 2008, intre orele 9.00-17.00, la ceainaria Rendez-Vous din Calea Floreasca 102.

Workshop-ul este sustinut de Cristina Stroe – trainer Vertical 4 Consulting. Prezenta unui invitat special va completa agenda workshop-ului.

Pretul workshop-ului este de 275 EURO / persoana, fara TVA.

"Thursday Tea & Workshop" reprezinta un concept complet nou, prin care aducem impreuna oamenii si ideile intr-o atmosfera inedita. O intalnire informala, placuta pe parcursul unei zile de joi, in care vom aborda teme despre care vrem toti sa vorbim dar nu avem niciodata timp sa o facem.

Mai multe informatii despre calendarul cursurilor, despre ceea ce este acest concept si despre modul in care puteti sa participati impreuna cu noi la aceasta experienta unica, puteti afla intrand pe site-ul dedicat acestui eveniment: www.thursdaytea.ro.

Organizatorul evenimentului, Data Management Communication & Events este o companie ce ofera servicii de consultanta personalizata pentru organizarea de evenimente corporate si implementarea unor sisteme noi, creative, de relatii publice.

Creatorul conceptului, Vertical 4 Consulting este o companie de consultanta si training care propune un stil de lucru diferit, construind impreuna cu clientii solutii noi si creative pentru imbunatatirea performantelor.

Sursa: Formare.info, 4 iunie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top