TotalSoft si SATORP – parteneri in constructia uneia din cele mai mari rafinarii din lume

total_soft.jpgTotalSoft, partener Oracle certificat pentru vanzare, implementare, training si consultanta Primavera, a semnat un contract cu SAUDI ARAMCO TOTAL Refining and Petrochemical Company (SATORP) din Arabia Saudita pentru vanzarea sistemului Primavera.


Licentele Primavera, instalate de catre TotalSoft in cursul lunii iunie, marcheaza si prima vanzare de software de project management realizata de o firma romaneasca in Peninsula Araba, urmand a fi utilizate la constructia uneia dintre cele mai mari rafinarii din lume – "JUBAIL REFINERY".

Proiectul JUBAIL presupune o investitie totala in valoare de 9,6 miliarde USD, considerat cel mai mare proiect din lume in momentul de fata, si de o mare importanta strategica atat pentru Saudi Aramco cat si pentru Regatul Arabiei Saudite, fiind cea mai mare rafinarie din Orientul Mijlociu.

La finalizarea sa, prevazuta pentru anul 2013, noua rafinarie va fi una dintre cele mai avansate la nivel mondial, avand planificata o productie de 400.000 de barili/zi.

Utilizarea sistemului de project management Primavera va asigura platforma software necesara gestionarii corecte a resurselor umane (30.000 muncitori), financiare (materialele, constructia si echipamentul vor costa aproximativ 5,5 miliarde dolari) si materiale (1 milion metri cubi ciment, 4.250 echipamente, 30.000 tone structura metalica, 100.000 tone conducte – 7000 km).

Aportul TotalSoft in cadrul acestui proiect va continua si in cea de-a doua jumatate a anului atat prin extinderea numarului de licente si a suportului tehnic, cat si prin oferirea de noi solutii pentru gestionarea proiectelor.

TotalSoft detine o vasta experienta in industria petroliera romaneasca, inceputa in anul 2001 prin implementarea Primavera la Rompetrol pentru derularea reviziei Rafinariei Petromidia. Pana in prezent, Rompetrol a realizat, sub consultanta TotalSoft, 2 revizii ale acestei rafinarii – in perioada 2001 – 2005.

De asemenea, reviziile rafinariilor Arpechim Pitesti (2006-2007) si Petrotel Lukoil Ploiesti (anul 2004) s-au realizat sub consultanta TotalSoft, aceasta fiind singura firma de software din Romania ce detine competente si experienta in planificarea si urmarirea unui proces extrem de complex, cu implicatii financiare deosebite, cum este cel al reviziei unei rafinarii.

Anul acesta, dupa 6 ani de la prima revizie realizata sub consultanta TotalSoft, Lukoil va derula cel mai mare proiect de modernizare a unei rafinarii din Romania, consultanta in project management fiind asigurata si de acesta data de specialistii TotalSoft.

Prin implementarile produsului Primavera realizate in cei 15 ani de reprezentanta in Romania, TotalSoft acopera intrega piata de petrol si gaze, printre clientii sai numaradu-se: Petrom, Rompetrol, Lukoil, Romgaz, Transgaz, RAFO Onesti sau Steaua Romana.
Contractul semnat cu SATORP Arabia Saudita marcheaza o noua piata pe care TotalSoft intra cu sistemul Primavera, a treia dupa Romania (600 clienti) si Ungaria (38 clienti).

Pentru informatii suplimentare accesati www.totalsoft.ro sau contactati:
Suzana Badea
Corporate Communication Manager
e-mail: [email protected]
mobil: 0744.89.86.20

Despre TotalSoft:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este partener Oracle certificat pentru vanzare, implementare, training, consultanta  si suport tehnic a intregii suite de produse Primavera totodata fiind formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management.

incepand cu acest an, in baza vastei expertize tehnice si de business pe care o detine, TotalSoft vine in intampinarea nevoilor pietei cu solutii complete, ce integreaza sistemul de project management Primavera cu alte sisteme software de business, pentru a acoperi toate domeniile de activitate (Charisma ERP, Charisma HCM, Charisma Portfolio Management, Charisma Office Automation etc).

Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una dintre cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *