Ultimele sapte locuri disponibile la cursul online de tip post-universitar pentru manageri/experti

structural.jpgInca din primavara anului 2007, EUROLINK-Casa Europei
(HouseofEurope.ro) a creeat cu sprijinul unor importanti parteneri
institutionali, dar in primul rand al Universitatii Romane de Stiinte
si Arte "Gheorghe Cristea"
, membra a Federatiei Europene a Scolilor cu
Acces la Diploma Europeana, primul Program National de Formare
Sistematica de tip post-universitar on-line in sprijinul accesarii si
implementarii proiectelor cu finantare europeana.

In urma succesului organizarii seriilor anterioare de cursuri de medie durata de tip post-universitar la distanta (on-line), prin care au obtinut sau sunt pe cale de a obtine atestarea competentelor in domeniu managementului de proiect / gestionarii proiectelor realizate cu Fonduri Europene un numar de peste 250 de cursanti, va informam ca mai sunt inca 7 locuri disponibile pentru grupa a XIV-a a cursului online.

Termenul limita pentru inscrieri este data de 19 iunie 2010.

Avantajele principale ale participarii la acest program sunt:

– se desfasoara in sistem integral online (pe Internet);

– continutul multi-diciplinar al modulelor personalizate ofera o perspectiva panoramica si o abordare trans-sectoriala asupra tuturor aspectelor legate de redactarea proiectelor de investitii;

– inscrierea gratuita a absolventilor, la cerere, in Baza de Date a Expertilor, Consultantilor si Managerilor specializati in proiectele co-finantate din Fonduri Europene pentru sporirea sanselor de angajabilitate a acestora;

– furnizeaza informare si consiliere personalizata – in regim de mentorat;

– acorda facilitati si reduceri atragatoare de participare la celelalte programe de training si la evenimentele/reuniunile organizate de Fundatia EUROLINK si partenerii institutionali ai acesteia.

Acest curs este incadrat drept un program educational de tip post-universitar intensiv, de medie durata (aprox. trei luni calendaristice) conform sistemului Bologna de tip life-long learning (invatare pe toata durata vietii) fiind realizat in parteneriat cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte "Gheorghe CRISTEA", care deruleaza prin traditie, in paralel, programe universitare si post-universitare de tip Master in domeniul Intergrarii Economica Europene prin Facultatea de Stiinte Economice, Juridice si Administrative, acreditata ca atare de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Cursul se soldeaza cu un Certificat de Absolvire la care i se adauga o Anexa de Studii care marcheaza detaliat toate modulele urmate, numarul de ore afectate si modul in care se asigura evaluarea cunostintelor si abilitatilor.

Coordonarea stiintifica este asigurata de Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU, Trainer in cadrul Team-Europe a Comisiei Europene in Romania, Seful Departamentului de Integrare Europeana al Institutului de Economie Mondiala al Academiei Romane.

Ce valoare are acest Certificat de Absolvire? Cursantii de pana acum, care au dorit sa lucreze in sectorul public, au putut dovedi competente si abilitati in domeniul inter-disciplinar al proiectelor cu fonduri europene castigate de autoritatile publice si s-au incadrat astfel in noile echipe formate pentru absorbtia acestor fonduri.

Pe de alta parte, persoanele din mediul privat, academic sau ONG au reusit sa obtina in mod concret punctaje bune in cazul depunerii proiectelor lor si si-au consolidat un set puternic de cunostinte teoretice si practice pentru implementarea acestora cu succes.

Partenerii media ai programului nostru sunt: CalendarEvenimente.ro, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Tribuna Economica, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, Comunicatii Mobile, ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – "EU-RO Clearing Funds".

Detalii tehnice suplimentare referitoare la oportunitatile deosebite oferite de participarea/absolvirea acestui program, precum si modalitatea de inscriere pot fi obtinute consultand pagina de internet www.StructuralFunds.ro sau contactand Secretariatului Tehnic la adresa [email protected] sau telefon/fax : 021.2304997.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *