Ultimele zile in care executivii romani se pot inscrie la cursul interactiv de negociere sustinut de Peter Coles, profesor la Harvard Business School

peter_afterclass1O metoda de lucru unica, un mentor specializat si cele mai noi teorii din domeniu sunt doar cateva dintre beneficiile programului

Managerii de top, sefii de departamente si executivii romani mai au doar cateva zile la dispozitie pentru a se inscrie la cursul interactiv de negociere si elaborare de strategii de luare a deciziilor organizat de Fundatia Post-Privatizare.

Programul de negociere sustinut de Peter Coles, profesor la Harvard Business School, se desfasoara intre 23 si 25 mai in sala Braila a hotelului JW Marriott din Bucuresti.

Fiecare sesiune intensiva de mentorat reprezinta o platforma unica, bazata pe metoda de lucru specifica Harvard Business School. In cadrul acestora, participantii vor fi pregatiti pentru a elabora strategii de luare a deciziilor in situatiile de criza sau pentru a-si dezvolta abilitati de negociere care pot duce la incheierea de parteneriate strategice.

Programul se adreseaza tuturor managerilor de departamente, executivilor de top, dar si antreprenorilor care vor sa-si dezvolte business-ul pe plan international. in plus, Peter Coles ii va ajuta pe cei prezenti sa recurga la folosirea negocierii in activitatile zilnice precum achizitia de produse, securizarea capitalului, discutiile cu membrii echipei sau relatia cu furnizorii.

Fundamentele teoretice pe care se bazeaza programul de negociere de la Bucuresti, au ca punct de plecare un mix intre teorii ce apartin psihologiei, economiei, comunicarii si afacerilor. Toate aceste informatii construiesc cunostinte de baza care le ofera managerilor abilitatile necesare pentru elaborarea de strategii eficiente de luare a deciziilor.

Metoda de lucru a acestor sesiuni de pregatire este una interactiva si are in vedere studii de caz si exercitii precum simularea unor strategii de business, schimbul de roluri intre participanti, folosirea teoriei jocului sau utilizarea comunicarii non-verbale pentru a-i ajuta pe executivi in procesele de negociere pe care le deruleaza.

In urma absolvirii acestui program, participantii vor obtine o serie de abilitati practice precum stabilirea momentului propice de a incepe o sesiune de negociere, modalitatea in care se elaboreaza o propunere initiala, construirea si consolidarea reputatiei sau crearea de coalitii. Cunostintele dobandite in urma participarii vor putea fi utilizate imediat dupa terminarea programului, astfel incat sa le ofere managerilor si antreprenorilor o baza pentru negocierile si deciziile din fiecare moment.

Pentru mai multe detalii despre mentor, metoda utilizata de Harvard Business School si beneficiile programului, va rugam sa accesati www.postprivatizare.ro.

Despre Fundatia Post-Privatizare

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care  promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

Informatii suplimentare se pot obtine de la:

Fundatia Post-Privatizare
Tel: 031.1000.719
Fax: 031.1000.720
Web-site: www.postprivatizare.ro

Tina Cretu – McCann PR
Tel: 0722.553.119
Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top