Un apel la actiune – Conferinta Finantare.ro, Bucuresti, 4 octombrie 2012

Desi tara noastra este codasa la absorbtia fondurilor europene, acestea sunt disponibile in continuare pentru romani. Intrebarea este daca noi suntem disponibili pentru ele?

Una e sa vrei, iar alta e sa faci. Incepe cu un plan bine definit de actiune la baza caruia pune invataturile din experienta altora. Fa-ti noi contacte, atrage parteneri, adreseaza intrebari si revolta-te cu privire la lucrurile care nu merg bine.

Alege sa participi timp de o zi, pe data de 4 octombrie 2012, la Conferinta Finantare.ro, la Bucuresti.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, si Presedintele ACRAFE, Radu Onofrei, vor raspunde in cadrul conferintei la intrebarea „Care sunt perspectivele fondurilor europene in perioada 2014-2020?„, iar specialisti in managementul proiectelor isi vor impartasi cunostintele si experienta privind „Principalele tipuri de provocari si solutiile la acestea in implementarea proiectelor cu finantare europeana„.

Mai multe informatii despre program, speakeri, inscrieri si parteneri pot fi accesate pe site-ul evenimentului la adresa http://bucuresti2012.finantare.ro/ sau direct de la managerul de proiect, Carmen Dumea, tel: 0743 087 270, e-mail: [email protected].

Participa si tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top