Un seminar exclusiv cu un trainer unic: “LEAD YOURSELF” cu Harald Psaridis la Iasi, 26 mai 2012

Harald-Psaridis_romanaAutorul cartii „Der LEADER-MACHER” (The LEADER-MAKER), Harald Psaridis va arata cel mai de succes si eficient sistem de conducere din lume. Va veti dezvolta personalitatea ca lider recunoscut si va veti atinge telurile.

Harald Psaridis va ofera oportunitatea unica de a privi in culisele celor peste 20 de ani de succes. Inca din 1988 a fost antreprenor independent – in timp ce studia la Universitarea Donau Uni Krems si la Anthony Robbins Mastery University – a construit structura de vanzare pentru unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa.

In cadrul echipei formate si conduse de el, care numara peste 300 de cadre de conducere si peste 2500 de colaboratori, au fost consiliati aproximativ 100 000 de clienti si s-au efectuat tranzactii de aproximativ 6 miliarde de euro. Pentru construirea acestei „echipe de vis” a sustinut peste 10 000 de interviuri.

De-a lungul acestor ani, in cadrul unuia dintre cele mai dificile sisteme de conducere din lume (vanzarile directe), a ajuns de fiecare data la aceeasi concluzie: „Factorul esential pentru un lider autentic si de succes este cu o certitudine de 100% personalitatea sa.” De aceea el a creat un sistem de leadership special, care poate fi folosit de ORICINE si in TOATE TIMPURILE cu un SUCCES incomparabil.

Detalii si rezervari online: http://www.psaridis.experteuropean.ro/index.php?p=1_8_SEMINAR-IASI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top