Vacanta activa pe malul lacului termal URSU pentru viitori si actuali Specialisti, Manageri

scoala_banilor_europeni.jpgContextul financiar-economic actual impune urgent multor tineri
absolventi sau profesionisti in diverse domenii o redirectionare rapida
a carierei profesionale prin dobandirea si antrenarea competentelor si
abilitatilor absolut necesare pentru ca acestia sa poata lucra in
domeniul vast al proiectelor de investitii cu finantare europeana in
toate componentele multi- si inter-disciplinare ale acestora:
redactare, co-finantare, implementare, evaluare, audit etc.

In acest
sens, incepand cu anul 2007, prin Platforma "EU-RO Clearing Funds",
coordonata de Fundatia EUROLINK-Casa Europei, am organizat cu succes
numeroase Forumuri nationale, editii ale "Incubatorului de Proiecte si
Afaceri Europene" si, mai nou, seminarii practice in cadrul ciclului
"Scoala Banilor Europeni". Pentru edificare, consultati
www.StructuralFunds.ro sau www.HouseofEurope.ro.

Prin parteneriatele deja incheiate, organizatorii au invitat si cooperat cu optime rezultate, in cadrul acestei initiative, cu organizatii prestigioase precum: Asociatia Consultantilor din Romania pentru Absorbtia Fondurilor Europene (ACRAFE), CRENoS, Centrul Regional de Formare Profesionala pentu Adminsitratia Publica din Capitala (CRFB) din cadrul ANFP, Consortiului Parteneriatului Strategic (CPS), precum si cu reprezentanti ai autoritatilor de gestionare a fondurilor europene si ai mediului financiar-bancar (EXIMBANK, Transilvania, CEC Bank etc).

Pe aceasta cale, avem placerea sa va invitam sa participati la editia din acest an a Scolii de Vara pentru Specialisti, Manageri si Consultanti in Redactarea si Realizarea Proiectelor de Investitii cu Finantare Europeana – workshop practic in cadrul proiectului neguvernamental "Scoala Banilor Europeni" (StructuralFunds.ro).

Evenimentul este organizat de Fundatia EUROLINK-Casa Europei in parteneriat cu prestigiosul Knowledge Management Institute – sucursala Romania  (Knomacons.ro; kminstitute.org) – si se va desfasura in statiunea Sovata Bai (Mures) in perioada 16-20 iulie 2010.

Formatul evenimentului contine doua parti integral inter-active: prima parte este axata pe initierea si profesionalizarea scrierii proiectelor si alcatuirii dosarelor, cu accent special pe noi oportunitati de finantare externa, studii de caz, transfer de bune practici si povesti de succes; partea a doua este dedicata alcatuirii si functionarii echipelor de lucru si, totodata, aplicarii strategiei de relationare (networking), PR si lobby in favoarea realizarii performante a proiectelor de investitii. Pe langa bogata oferta de bai si programme de relaxare si drumetii, In cursul serilor, participantii au ocazia implicarii in sesiuni de team-building pentru aplicatii practice si consiliere personalizata in functie de nevoile identificate ale acestora.

Evenimentul acopera urmatoarele componente-cheie:

1. Alegerea in mod optim a finantarilor externe pentru proiecte de investitii – cititul printre randuri, lectii de urmat, invataminte extrase, noile oportunitati de finantare UE in curs de lansare direct  la Bruxelles;

2. Parcurgerea drumului de la idee la punerea realista in practica a unui proiect de investitii – evitarea piedicilor si capcanelor de tip juridic, procedural etc., importanta colaborarii intre beneficiar si consultant, intelegerea aplicarii corecte a monitorizarii si raportarii;

3. Ce presupune bancabilitatea unui proiect si  ce anume semnarea contractului de finantare – surse noi de co-finantare pentru indeplinirea obiectivelor vizate/oportunitati cunoscute si mai putin cunoscute mediului investitional;

4. Cum facem sa devina interesant un proiect pentru furnizorii de servicii directi sau indirecti in cadrul investitiilor?

5. Stratageme de urmat dupa obtinerea unei finantari pentru un anumit proiect;

6. Realizarea unei comunicari-beton pentru a avea succesul scontat din partea autoritatilor si celorlalti detinatori de interese referitori la proiect

7. Avantajele realizarii unei bune strategii de relationare (networking) si a lobby-ului in favoarea unei idei, actiuni, proiect etc.

Participantii primesc in urma evaluarii finale si Certificarea recunoscuta pe plan international de Knowledge Mangement Specialist (Specialist in Managementul Cunoasterii).

Termenul limita de primire a formularului de inscriere este cel mai tarziu pana in data de 30 iunie 2010 pentru toti cei ce doresc sa se bucure de discountul de 10% oferit!

Inscrierea participantilor se va face conform principiului "primul venit-primul servit", in limita celor 15 locuri disponibile la cele mai scazute costuri – la alegere fie cu cazare si demi-pensiune, fie doar cu pachetul de curs.

Mai multe informatii
vor fi furnizate in cel mai scurt timp pe pagina de internet www.StructuralFunds.ro sau pot fi solicitate la adresa de e-mail: [email protected] sau direct la telefon/fax: 021.2304997.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *