Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania, Senatul Romaniei, 29 noiembrie 2012

Apropierea perioadei de propunere si depunere a marilor proiecte strategice ce vor aplica practic Strategia UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD) devine treptat axul central al relansarii posibile a economiei romanesti, mai ales datorita interesului crescand pe care indeosebi Germania, dar si tari din afara UE il manifesta pentru Romania.

De accea, in acest an, sub egida Platformei CEFTAC, avand ca parteneri fondatori ai proiectului Consiliul Concurentei si CCIR, EUROLINK-House of Europe, cu sprijinul Senatului Romaniei, lanseaza Salonul Anual de Solutii Practice si Transfer de Know How pentru Inovare din acest an, cu ocazia marcarii Zilei Europene a Concurentei si Competitivitatii in Romania, dintr-un unghi mai dinamic, mai energizant, bucurandu-se de rodul unor parteneriate speciale care trebuie sa genereze realmente afaceri inovative si rezultate pe masura.

Reuniunea din 29 noiembrie 2012 va cuprinde forme foarte dinamice de transfer know-how, networking si lobby prin invitarea unor personalitati precum: Inaltul Reprezentant al Presedintiei UE in Romania, Dna Ambasador Kalliopi AVRAAM; Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Dna Prof. Univ. Dr. Ecaterina ANDRONESCU; Prof. Univ. Dr. Alexandru T. BOGDAN, Membru Corespondent al Academiei Romane; Secretarul General al Consiliului Oraselor si Regiunilor Dunarene, Eric BARTHA; Presedintle Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Prof. Sorin DIMITRIU s.a.

Totodata, in partea festiva a evenimentului, vor avea loc Ceremonia de Gala a decernarii pentru a X-a oara a Distinctiei „Personalitatea Anului pentru o Romanie Europeana„, precum si a Trofeelor „Campioni Romani in Afaceri„, editia a III-a.

Pentru a consulta lista personalitatilor recompensate in acest an, cei interesati pot vizita site-ul http://www.houseofeurope.ro/ZiuaConcurentei2012.html

In fine, dar nu in cele din urma, si cei mai interesanti jurnalisti, care au reusit sa pastreze o tinuta europeana in activitatea lor, vor fi rasplatiti prin conferirea Diplomei de Excelenta in Jurnalism European (editia a VI-a).

Partenerii Media ai proiectului sunt: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, ComunicateMedia.ro, ReDesign Yourself Magazine, Early Warning Support – „EU-RO Clearing Funds”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top