AM POCU: lista intermediara a cererilor de finantare aprobate, in etapa tehnica si financiara, pentru apelul POCU/90/6.13/6.14 „Stagii de practica elevi si studenti in sectorul agroalimentar, industrie si servicii”

pix-proiect-300x180.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020 publica lista intermediara a cererilor de finantare aprobate, in etapa de evaluare tehnica si financiara, pentru apelul de proiecte POCU/90/6.13/6.14 „Stagii de practica elevi si studenti in sectorul agroalimentar, industrie si servicii”.

Incepand cu data de 23.01.2018, solicitanții vor fi informați, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, cu privire la rezultatul evaluarii tehnice si financiare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluarii cererii lui de finantare o singura data pentru fiecare etapa. Contestatiile se vor depune de solicitant in MySMIS 2014+ in termen de 5 zile lucratoare de la primirea scrisorii de informare, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de depunere a contestației in sistemul informatic MySMIS 2014+”.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.